Hvorfor Sorbact®?

Vinner på alle fronter

Når man dreper bakterier, frigjøres endotoksiner fra døde celler og cellepartikler blir igjen i såret. I motsetning til antimikrobielle bandasjer som aktivt dreper bakterier, fjerner Sorbact® bakterier ved at de irreversibelt bindes til overflaten, slik at bakteriebelastningen reduseres og sårtilhelingen bedres. Sorbact® har ingen kontraindikasjoner og liten fare for allergier. Den kan til og med brukes til nyfødte1, gravide og ammende kvinner.*

*Se bruksanvisningen for forholdsregler ved bruk av Sorbact® Gel Dressing

illustration of microbes on sorbact surface
Sorbact® Technology

Sorbact® reduserer bakteriebelastningen i sår

Basert på naturlige prosesser og fysiske interaksjoner fjerner Sorbact® bakterier på en trygg måte, for å forebygge og behandle infeksjon uten å frigjøre aktive stoffer i såret.

Les mer
Nurse applying sorbact dressing to elderly woman in hospital
Fordeler med Sorbact®

Effektiv sårtilheling

Sikker og effektiv fjerning av bakterier reduserer bakteriebelastningen i sår og letter tilhelingsprosessen. Det har også blitt påvist at Sorbact® utviser høy cellekompatibilitet og ikke endrer cellemorfologien.

Les mer

Sorbact® – et verktøy i kampen mot antimikrobiell resistens

Hele verden har blitt oppmerksom på utfordringen vi står overfor med antimikrobiell resistens (AMR).
Uten effektivt verktøy for å forebygge og behandle infeksjoner, vil antallet personer som mislykkes med behandlingen øke. Antimicrobial Stewardship (AMS) er en organisert måte å jobbe på for å minske frekvensen av antimikrobiell resistens. Sorbact®-bandasjer kan utgjøre en verdifull del av din AMS-strategi.

Les mer

Referanser

1.Data on file. ABIGO Medical.

Unsupported browser

This site probably won't work great in Internet Explorer. We generally only support the recent versions of major browsers like Chrome, Firefox, Safari and Edge.